|    Find forhandler​

​Telefon: +45 4738 1001  |   E-mail: tandex@tandex.dk

  Instagram         Facebook

Mellemrumsbørster (interdentalbørster) frem for tandtråd

​Mellemrumsbørster, der også kaldes for interdentalbørster, er et effektivt alternativ til tandtråd. Det er vigtigt, at du holder rummene mellem tænderne rene, ellers stiger risikoen for huller, tandkødsbetændelse og paradentose. Derfor bør du bruge tandtråd dagligt, men alternativet er mellemrumsbørster.

Vi fører forskellige mellemrumsbørster

Vi fører tre forskellige typer af mellemrumsbørster, som vi kalder Flexi, Proxi eller Classic. Alle Flexi-modellerne har ergonomiske håndtag. Proxi leveres derimod med et særligt håndtag, så du effektivt kan behandle svært tilgængelige mellemrum. Classic er vores traditionelle mellemrumsbørste, der også bliver kaldt for flaskerensere. Classic er med andre ord de oprindelige interdentalbørster.

Alle vores mellemrumsbørster kan fås i forskellige størrelser, og Flexi kan endvidere fås med særligt bløde børstehår, hvis du har ekstra følsomt tandkød. 

​Det er vigtigt, at du vælger den rigtige størrelse på din mellemrumsbørste. Du kan med fordel spørge din tandlæge til råds om en velegnet størrelse på mellemrumsbørster til dine tænder.

​Benyt mellemrumsbørster med vores gel

Det er en god ide at benytte vores PREVENT GEL , når du skal pleje mellemrummene mellem dine tænderne. PREVENT GEL er udviklet til at give en effektiv rensning imellem tænderne. Den korrekte måde at benytte mellemrumsbørster sker ved, at du fører din mellemrumsbørste frem og tilbage omkring fem gange i hvert tandmellemrum.

Du kan finde forhandlere af mellemrumsbørster i Danmark her på siden, men du kan også kontakte os på telefon 47 38 10 01, hvis du har spørgsmål til vores mundhygiejneprodukter. Alternativt kan du skrive til tandex@tandex.dk.

Se vores Dansende FLEXI​™

Vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på Facebook

​© 2016 TANDEX A/S

CVR: 17611534

Industrivej 4

3540 Lynge​

​Telefon: +45 47 38 10 01

Fax: +45 47 38 10 40