|    Find forhandler​

​Telefon: +45 4738 1001  |   E-mail: tandex@tandex.dk

  Instagram         Facebook

Mundhygiejne med effektive specialbørster

En god mundhygiejne er afgørende i den sociale omgang med andre mennesker, men kan også betyde noget for ens økonomi. En mangelfuld mundhygiejne vil føre til problemer med tænderne, og jo tidligere en tand skal udskiftes med en tandkrone, jo større er sandsynligheden for, at den vil skulle udskiftes flere gange i livet.

En god mundhygiejne opretholdes med en effektiv børste

Hos TANDEX har vi designet, produceret og solgt tandbørster og andre produkter til mundhygiejne siden 1931. Vores fokus har altid været en effektiv, men skånsom mundhygiejne. Derfor er vi opmærksomme på, at det er vigtigt at vælge den rette tandbørste. Det kan være afgørende for en korrekt tandbørstning, men vil i al fald være med til at gøre tandbørstningen mere enkel, mere skånsom og mere effektiv.

Nogle behøver en specialbørste til deres mundhygiejne

Nogle voksne kan have brug for en specialbørste, hvis de har store mellemrum mellem tænderne.

Andre voksne kan have brug for en specialtandbørste for at kunne opretholde en god mundhygiejne bagerst i munden. Derudover behøver nogle bløde børster, mens andre skal have en protesebørste. Alle tænder er forskellige og derfor kan nogle behøve en specialtandbørste for at få den optimale mundhygiejne.

Yngre børn bør også have en specialtandbørste, hvor der tages hensyn til barnets alder. Er barnet under 10 år, skal der for eksempel tages hensyn til, at forældrene skal holde på tandbørsten, indtil barnet bliver gammel nok til at varetage sin egen daglige mundhygiejne.

Benyt vores forhandlerliste, hvis du vil købe vores produkter til mundhygiejne, men du kan ringe til os på telefon 47 38 10 01 eller skrive til os på tandex@tandex.dk, hvis du har spørgsmål.

​​

Vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på Facebook

​© 2016 TANDEX A/S

CVR: 17611534

Industrivej 4

3540 Lynge​

​Telefon: +45 47 38 10 01

Fax: +45 47 38 10 40