|    Find forhandler​

​Telefon: +45 4738 1001  |   E-mail: tandex@tandex.dk

  Instagram         Facebook

TANDEX 69 PROTESEBØRSTE

Speciel udviklet børste med 2 børstehoveder

​Speciel udviklet børste med 2 børstehoveder til pleje af tandproteser. Det lille hoved anvendes til den del af protesen, der er i kontakt med tandkødet, mens det store hoved er til protesens udvendige flader. Børsten er designet så den naturligt følger protesens form.

Kategori: Specialtandbørster.​

Relaterede produkter​

Protesebørste til hel- og delproteser

Hos TANDEX har vi arbejdet med design, produktion og salg af mundhygiejneprodukter siden 1931, og derfor kan du være sikker på at få en protesebørste af høj kvalitet og i et yderst funktionelt design. Enhver protesebørste fra os er udviklet med henblik på en effektiv pleje af tandproteser. Alle vores produkter er i det hele taget blandt de mest effektive og skånsomme mundhygiejneprodukter i verden.

Specialudviklet protesebørste med to børstehoveder

Vi har specialudviklet en protesebørste med to børstehoveder, der er både praktisk og effektiv for folk, der har en tandprotese. Det lille hoved anvendes til den del af protesen, der er i kontakt med tandkødet, mens det store hoved er til protesens udvendige flader. Børsten på denne protesebørste er designet, så den følger protesens form på en naturlig måde.​

​Det er let at holde din protese ren med en protesebørste

Enhver tandprotese skal holdes ren, ligesom naturlige tænder. Det betyder, at protesen skal tages ud og rengøres med en protesebørste. Dertil kommer, at det er en god ide at børste eller skylle din protese ofte. Vores specielle protesebørste gør det let at holde din protese ren både udvendigt og indvendigt, men du skal bemærke, at den valgte tandpasta ikke må være kraftigt slibende.

Hvis du skal købe en protesebørste, kan du finde forhandlere i Danmark her på siden, men du er velkommen til at kontakte os på telefon 47 38 10 01, hvis du har spørgsmål. Du kan også skrive til os på vores e-mail, som er tandex@tandex.dk.

Vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på Facebook

​© 2016 TANDEX A/S

CVR: 17611534

Industrivej 4

3540 Lynge​

​Telefon: +45 47 38 10 01

Fax: +45 47 38 10 40