|    Find forhandler​

​Telefon: +45 4738 1001  |   E-mail: tandex@tandex.dk

  Instagram         Facebook

Tandbørste til voksne og børn

​Alle TANDEX tandbørster er specielt designet, så de giver den mest effektive behandling i forhold til alder og tandsæt. Tandbørsterne fås i mange forskellige farver og varianter. Ingen TANDEX tandbørster indeholder pvc eller andre skadelige stoffer.

En tandbørste til alle tandsæt hos børn og voksne

​En tandbørste er nok en af de mest vitale hygiejneprodukter, der findes, og en tandbørste har adskillige funktioner lige fra at holde tænderne pæne og forhindre dårlig ånde til at minimere dårlige tænder og alment ubehag. Derfor har vi hos TANDEX haft fokus på produktion af gode tandbørster siden 1931. Alle vores produkter er i det hele taget blandt de mest effektive og skånsomme mundhygiejneprodukter i verden.

Skånsom tandbørste til børn

Vi har for eksempel en tandbørste til babyer, hvor der er plads til forældrenes hånd, når tænderne skal børstes. Desuden er børsten skånsom over for tandkød og emalje. Det samme gælder en tandbørste til de unge børn, men når de bliver ældre, så har vi tandbørster med et bredt og nopret skaft, så barnet får et godt greb.

Det er forskelligt hvad der er den bedste tandbørste

Voksne med store mellemrum mellem tænderne kan benytte en tandbørste med V-stillede børster. Vi har desuden to forskellige tandbørster med langt skaft, hvor den ene har et kort hoved og den anden en tynd hals. Formålet er i begge tilfælde at kunne nå de bagerste områder i munden.

Vi har endvidere tandbørster med lyse børster i soft og farvede børster i medium, hvor de lyse børster er skånsomme for tandkødet, og de farvede børster renser tandfladerne effektivt. Vi kan dog også tilbyde en tandbørste med ekstra bløde børster, der er skånsom mod både tænder og tandkød.

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 47 38 10 01 eller skrive til tandex@tandex.dk, hvis du har spørgsmål til vores forhandlerliste eller en bestemt tandbørste.

Vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på Facebook

​© 2016 TANDEX A/S

CVR: 17611534

Industrivej 4

3540 Lynge​

​Telefon: +45 47 38 10 01

Fax: +45 47 38 10 40