|    Find forhandler​

​Telefon: +45 4738 1001  |   E-mail: tandex@tandex.dk

  Instagram         Facebook

Tandtråd til den daglige mundhygiejne

Hos TANDEX har vi designet, produceret og solgt mundhygiejneprodukter, herunder tandtråd, siden 1931. Vores produkterer derfor af allerhøjeste kvalitet, og vores produkter er i det hele taget blandt de mest effektive og skånsomme mundhygiejneprodukter i verden. Vores tandtråd er udviklet til at give effektiv behandling af de små mellemrum mellem tænderne.

Vælg mellem flad og rund tandtråd

Vores tandtråd fås i enten rund eller flad udgave. De er begge i en god kvalitet, der ikke flosser, men den flade tråd giver en ganske effektiv behandling af de små mellemrum. Desuden er den flade tråd langt lettere at bruge for begyndere. Al vores varianter er let vokset og leveres i en boks med 25 meter.

Du bør anvende tandtråd hver eneste dag

Du benytter vores tandtråd ved at tage mellem 30 og 40 cm tråd, som du snor om fingrene, således tråden er udspændt. 

Herefter føres tråden føres ind mellem tænderne i små savende bevægelser, hvorpå du med største forsigtighed fører den ned langs med tanden indtil lige under tandkødsranden.

Du fortsætter med at trække tandtråden frem og tilbage, samtidig med du fører den op og ned, indtil du er færdig. Derpå renser du den anden tandflade, hvorefter du går videre til det næste tandmellemrum. Dette bør gentages dagligt.

Du kan finde forhandlere af vores tandtråd i Danmark her på siden, men du er også velkommen til at kontakte os på telefon 47 38 10 01 eller ved at skrive til os på tandex@tandex.dk, hvis du har spørgsmål.

Vurderet 4.6 / 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på Facebook

​© 2016 TANDEX A/S

CVR: 17611534

Industrivej 4

3540 Lynge​

​Telefon: +45 47 38 10 01

Fax: +45 47 38 10 40